Onderwerp: zoetstof
hoi Eveline,
Bedankt voor het reactie, maar zijn dat nou druppels of poeder zoetstof?
En hoe moet ik dat precies uitrekenen. bijv: 100 gr suiker is hoeveel eetlepels soetstof?
BVD, groetjes Caduchi
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » zoetstof
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoi Eveline,
Bedankt voor het reactie, maar zijn dat nou druppels of poeder zoetstof?
En hoe moet ik dat precies uitrekenen. bijv: 100 gr suiker is hoeveel eetlepels soetstof?
BVD, groetjes Caduchi
Geen Evelien, toch antwoord
Er staat op de verpakking hoeveel gram zoetstof overeenkomt (of druppels) met de zoetkracht van suiker.
Ik vind zelf zoetstof wel een bijsmaak geven, maar ja, als je anders geen taart mag dan is het natuurlijk beter dan niets.
Vloeibare zoetstof mag wel heet worden, poederzoetstof verliest inderdaad zijn zoetkracht bij te hoge verhitting, maar in principe kan je het allebei gebruiken, weet alleen niet zeker of vloeibaar zo handig is als je ei gaat kloppen (wordt wel vloeibaar dan). Maar volgens mij had Evelien het over poederzoetstof (die indruk kreeg ik)
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » zoetstof
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.