Onderwerp: 1e taart is af..(nog geen foto)
Ik heb vanmorgen mijn 1e taart gemaakt en vanmiddag hebben wij hem geproefd.
Ik heb de taart bekleed met rolfount. en als vullig heb ik compacte botercreme gebruikt en abrikosejam.
het biskwie deeg was erg lekker maar de taart in totaliteid was erg zoet...en dit was de menig van ons alle, zelfs de kinderen vonden hem tezoet.Dat zegt volgens mij wel wat
Maar wat kan ik dan beter gebruiken om hem iets minde zoet temaken????
Het beleggen van de taart ging best goed aleen ik had had hem scheef op de broodplank liggen en toen ik hem recht wilde leggen scheurde de rolfount een beetje...erg jammer, maar wel weer een leer..meteen recht leggen dus
En ik vond de onderkant erg moeilijk om aftewerken , hie werk je die mooi af..hebben jullie daat trukjes voor???
Zal snel een fotootje op de pc zetten en laten zien.