1

Onderwerp: tylose/tappits

Ik heb een paar vraagjes voor ik start met het maken van letters met tylose-fondant:
-    hoeveel tylose bij de fondant?
-    hoe lang wachten voor ik de fondant ga gebruiken?
-    Bij het wachten de fondant uitrollen of gewoon op een balletje laten?
Bedankt!

Kristien

2

Re: tylose/tappits

Mijn antwoorden op basis van mijn eigen ervaring:
- De hoeveelheid is een beetje naar eigen inzicht, ik doe een half theelepeltje op (even gokken hoor) 2 ons of zo? Of misschien wel (veel) minder, 1 ons?
- Een nacht laten liggen schijnt het beste te zijn, maar na

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: tylose/tappits

kristien, ik heb het zaterdag wendy zien gebruiken, ze pakte een balletje marsepein en rolde die dan even door de tylose. en ik heb inge de tappits zien gebruiken, ze rolde haar marsepein echt heel heel dun uit.

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010