1

Onderwerp: Spoedvraagje

Hoi,
Ik ben voor morgen een taartje aan het maken, dus jullie moeten even goed meelezen, want je eet 'm morgen zelf op :-D :-D :-D
Ik heb: chocoladebiscuitdeeg, die wil ik vullen met bokkepootjesvulling, en dan besmeren met botercreme en bekleden met marsefond. He, nu is het geen verrassing meer... Nou ja, het gaat hierom: ik ben bang dat de boel een beetje te droog wordt, ik merk toch altijd dat de chocoladevariant altijd iets droger wordt dan de gewone biscuit. Nu heb ik in huis een blikje ananas op siroop, maar ik heb ook nog wat cognac. Ik dacht om misschien de taart wat te tremperen (zo heet dat toch?) met een van de twee. Maar zou dat lekker zijn in combinatie met de bokkepootjes???? Of zal ik het maar helemaal niet tremperen? Wie o wie heeft een suggestie???

Groetjes, Car 
Uno per Uno Workshops

2

Re: Spoedvraagje

Misschien anders een laagje jam om het wat smeuiger te maken? Trouwens de laatste keer dat ik chocobiscuit het gemaakt vond ik hem wel behoorlijk luchtig, beetje sponzig zeg maar, misschien kun je gewoon even kijken hoe het biscuit geworden is? En wat betreft de cognac, geen idee hoe dat smaakt ;-) :-)

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

3

Re: Spoedvraagje

Ik heb hem net open gesneden, het valt inderdaad reuze mee. Jam heb ik niet in huis, dus ik denk dat ik het hier maar gewoon bij laat. Tenslotte is botercreme ook smeuiig. Bedankt voor je hulp Lara! Jammer dat je er morgen niet bij bent!!!!

Groetjes, Car 
Uno per Uno Workshops