1

Onderwerp: Wie bakt er met zelfrijzend bakmeel ?

Hallo,

Ik bak taarten uit het boek van Feestelijke taarten en daar gebruiken ze zelfrijzendbakmeel, maar ik vind de taart niet te eten !!! Veel te zwaar, en niet luchtig.

Wie weet waar je het beste mee kan bakken ?

groetjes
manika

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl

2

Re: Wie bakt er met zelfrijzend bakmeel ?

Hoi Manika,

Ik gebruik altijd de biscuitmix van de webshop en deze lukt altijd. Hij is lekker licht en luchtig, dus goed om met een hoop lekkere ingrediënten te vullen.

Groetjes Ciska

3

Re: Wie bakt er met zelfrijzend bakmeel ?

Ik gebruik alleen zelfrijzend bakmeel voor kleine cakejes, voor taart altijd eieren/suiker/bloem/maïzena. Lekker luchtig :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: Wie bakt er met zelfrijzend bakmeel ?

Hoi Manika,

Ik gebruik ook altijd de mix van de webshop, die lukt inderdaad altijd. Maar ook een goed recept (voor het geval je geen mix hebt) is de "Pan di Spagna" (zie ingezonden recepten). Dat is ook superluchtig en erg lekker.

Groetjes, Car 
Uno per Uno Workshops