1

Onderwerp: tip om kleine cakjes te glazuren

in het peggy porschen boek dompelt ze toch haar vierkante of hartvormige cakejes in vloeibare gekleurde fondant, maar wie dit al geprobeerd heeft weet dat het enorm kruimelt en gaat schuiven, wel ik heb een supertip gekregen.

maak de cakes op voorhand en vries ze in. de dag dat je ze nodig hebt, of de dag ervoor, haal ze uit de vriezer en dompel ze bevroren er in, gaat supermakkelijk!
(je kan ze ook altijd nog overspuiten met zo'n plastic spuitbusje waar ze ketchup in doen in snackbars)

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010

2

Re: tip om kleine cakjes te glazuren

Das wel een geweldig idee! Wat bedoel je trouwens met overspuiten?

3

Re: tip om kleine cakjes te glazuren

ipv onderdompelen, gewoon de spuitbus boven het cakeje houden terwijl het cakeje blijft staan en dan spuiten maar. moet je de cake al niet vastpakken en dus mooier resultaat. ik ga binnenkort toch nog eens een poging wagen.

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010