1

Onderwerp: uhhh misschien een dom vraagje...

Hoi hoi,

Ik heb vanmorgen  de Le Chef Blokkerbol gekocht, maar nu komt een dom vraagje.

Kan de rand waar hij op rust gewoon mee de oven in? Er zit van dat rubber op en kan dat tegen de warmte?

En hoe lang moet zo'n bol bakken i.v.m. het midden van de taartbol?

bedankt.

Maaike

De Zoete Keuken, liefde voor het vak, passie voor de taart!
www.dezoetekeuken.nl https://www.facebook.com/DeZoeteKeuken

2 Laatst bewerkt door Lara M. (07-10-2006 12:19)

Re: uhhh misschien een dom vraagje...

Hoi Maaike, nee hoor helemaal niet dom, we hebben een superlang topic gehad over deze beruchte bol ;-) Het rubberen randje moet je er inderdaad even afhalen maar daarna kun je de bol hierop zetten in de oven en staat ie lekker stevig.

En hier het topic:
http://deleukstetaarten.citywebz.com/fo ... hp?id=1089

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

3

Re: uhhh misschien een dom vraagje...

ik zoek heb via zoeken ff op, want de link doet het niet, bedankt alvast voor de info over de rand.

De Zoete Keuken, liefde voor het vak, passie voor de taart!
www.dezoetekeuken.nl https://www.facebook.com/DeZoeteKeuken

4

Re: uhhh misschien een dom vraagje...

Tja, ik weet ook niet zo goed waarom het niet wil kopiëren, sorry :-( het staat in ieder geval bij Bol Blokker door Kristien.

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

5

Re: uhhh misschien een dom vraagje...

ik heb het net gelezen en ik heb gezien dat het +/- 30 a 35 minuten in de oven moet. Ik ga het snel uitproberen.


bedankt.

De Zoete Keuken, liefde voor het vak, passie voor de taart!
www.dezoetekeuken.nl https://www.facebook.com/DeZoeteKeuken