1

Onderwerp: verjaardagstaart help

Hallo allemaal,

Ik kijk al een tijdje rond op deze site en wil nu toch graag wat vragen.
Ik wil een verjaardagstaart maken (biscuitbeslag) met een marsepein laag. Maar dan nu de vulling. Ik dacht aan zwitsere room met vruchtjes. Is dat wat?? Hoe kiezen jullie dat uit??? Ik zou graag wat tips ideeen willen.

2

Re: verjaardagstaart help

tik eens een keertje 'vulling' bij zoeken - je zal een hele hoop resultaten vinden!

3

Re: verjaardagstaart help

Zwitserse room moet in de koelkast en dat gaat niet bij iedereen even goed.
(als je een reserve koelkast hebt die je heel laag kunt zetten gaat het wel heb ik begrepen anders smelt je marsepein)
Vulling die nat is laat je marsepein ook smelten dus een dijkje botercreme is geen overbodige luxe en natuurlijk de buitenlant (plaklaagje)ook met botercreme of abricozenjam of zo

maar net wat Kristien zegt...er is al zooooo veel gezegd hier over vullingen dat het intypen van dat woord je waarschijnlijk een schat aan informatie op zal leveren !