1

Onderwerp: Fondant en marsepein

Bij het bekleden van een taart gebruiken jullie ook eerst marsepein en daarop fondant net als in de boek "hoe versier ik een lekker koekje"?

Ik ben benieuwd

Lisette

Winkel en webshop in Houten. Voor PME & Wilton Cursussen. www.liescakeshop.nl

2

Re: Fondant en marsepein

Mischien dat een enkeling dat wel doet maar dat is bij elkaar wel erg veel en erg zoet. Ik doe het iig nooit, vind het gewoon teveel van het goeie. Dus ik kies dan weer marsepein en dan weer fondant. :)

3

Re: Fondant en marsepein

Neeeeee....ik niet ,ik vind 1 laagje al vreselijk zoet dus probeer het zo dun mogelijk te doen ;-)

Als ik wel graag die smaken of kleur wil dan hutsel ik het allebei door elkaar, gaat super !

4

Re: Fondant en marsepein

Hoi Lisette, ook ik doe gewoon een laagje hoor, dat met die 2 lagen is echt de Engelse manier. Meestal gebruik ik marsepein, dat vind ik zelf het lekkerst werken en eigenlijk iedereen om mij heen vindt dat ook lekker. Alleen voor wit of creme gebruik ik fondant of fondant gemengd met marsepein (heel lichte creme kleur).

Sukses met je taarten h

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"