Onderwerp: Fondant en marsepein
Bij het bekleden van een taart gebruiken jullie ook eerst marsepein en daarop fondant net als in de boek "hoe versier ik een lekker koekje"?
Ik ben benieuwd
Lisette
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Fondant en marsepein
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Bij het bekleden van een taart gebruiken jullie ook eerst marsepein en daarop fondant net als in de boek "hoe versier ik een lekker koekje"?
Ik ben benieuwd
Lisette
Mischien dat een enkeling dat wel doet maar dat is bij elkaar wel erg veel en erg zoet. Ik doe het iig nooit, vind het gewoon teveel van het goeie. Dus ik kies dan weer marsepein en dan weer fondant.
Neeeeee....ik niet ,ik vind 1 laagje al vreselijk zoet dus probeer het zo dun mogelijk te doen
Als ik wel graag die smaken of kleur wil dan hutsel ik het allebei door elkaar, gaat super !
Hoi Lisette, ook ik doe gewoon een laagje hoor, dat met die 2 lagen is echt de Engelse manier. Meestal gebruik ik marsepein, dat vind ik zelf het lekkerst werken en eigenlijk iedereen om mij heen vindt dat ook lekker. Alleen voor wit of creme gebruik ik fondant of fondant gemengd met marsepein (heel lichte creme kleur).
Sukses met je taarten h
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Fondant en marsepein
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.