1

Onderwerp: zwitserse room in vriezer?

Hallo,
even een vraagje. Ik heb gisteren een geboortetaart gemaakt voor mijn buren die de blijde ouders zijn geworden van een zoon. Nu heb ik alleen nog aardig wat vulling over. De vulling is zwitserse room (slagroom met banketbakkersroom) met daar door heen zwarte bessen. Kan ik dit invriezen?? Zelf geen idee gezien de slagroom en het verse fruit dat er in zit (dom he).

Hopelijk kunnen jullie me helpen.
gr. Mariëlle

veel plezier nog vandaag, groetjes Mariëlle

2

Re: zwitserse room in vriezer?

Nou Marielle,

Ik geloof dat er niemand is die het hier weet...
of ze zijn op vakantie ;-)

Heb je het nu ingevroren ???? Dan kan jij het ons straks vertellen ;-)

Groetjes NIcole

3

Re: zwitserse room in vriezer?

Inderdaad geloof ik niet dat iemand hier het antwoord weet. Ga het in ieder geval wel proberen. Ga hetzo invriezen en dan haal ik het over twee weken er weer uit. Zal jullie dan wel vertellen of het kan of niet (volgens een collega van mij moet het kunnen).

Jullie horen nog van mij.
gr. Mariëlle

veel plezier nog vandaag, groetjes Mariëlle

4

Re: zwitserse room in vriezer?

op zich moet het kunnen, lijkt me
Slagroom zit ook in soesjes in de vriezer, en op van die streeptompouchen.
Fruit kan je ook invriezen, maar wordt soms wel wat klef als je het ontdooit...

Mijn website: Presentaart