Onderwerp: mon chou vulling
dit gebruik ik voor de mon chou taart (koekkruimels met boter eronder en dat dit eroverheen). Ik vind het zelf echt heeeeerlijk. Ik gebruik tegenwoordig niet eens meer mon chou, maar gewoon van die goedkope roomkaas, omdat het verschil misschien wel te proeven is als je het naast elkaar proeft, maar minimaal is en het al gauw een heleboel centjes scheelt (voor als je op de kleintjes moet letten )
1 doosje/pakje roomkaas naturel (200 gram), of 2 pakjes MonChou
1 pakje/bekertje slagroom
80 gram basterdsuiker of suikerbakkerspoeder (als je van zoet houdt wat meer, tot 125 gram is normaal)
2 zakjes vanillesuiker
Haal de roomkaas vantevoren uit de koelkast zodat ie niet meer koud is, en roer hem met de suiker en de vanillesuiker los met een vork. Het moet echt makkelijk roerbaar zijn en niet klonten (zodat het makkelijk met de slagroom mengt)
Klop de slagroom stijf.
Voeg de slagroom toe bij de roomkaas en meng het goed.
Lekker met jam of vruchten erdoor!!! :D:D
Het is echt heel makkelijk maar ik vind het altijd zoooo lekker, en de gasten ook altijd.