Onderwerp: bruidstaart
Goh, wat een ontdekking deze site! Leuk dat zoveel mensen taarten maken als hobby hebben! Voor 29 sep ga ik de bruidstaart voor mijn dochter maken. Ik heb al een recept en een proeftaart gemaakt, smaakte prima, maar ik moet nog wel oefenen met de marsepein! Ik ga zo op zoek naar tafelzeil, dat is een gouden tip! Heb ik nog een aantal vragen, misschien dat jullie die kunnen beantwoorden........
20 stukjes taart uit een vorm van 28 cm, dat kan toch wel of zijn ze dan veel te klein? Ik moet ongeveer 70 stukken hebben.
Ik gebruik als vulling een laag met bosfruit, die scheen bij de proeftaart door de blanke marsepein heen, tips om dat te voorkomen?
Ik wil eigenlijk een witte taart van marsepein, het lijkt me zo zoet om en marsepein en rolfondant te gebruiken. Is marsepein ook wit te kleuren of is dat vreselijk veel werk? Ik zie het bij webshops ook niet te koop, alleen kleurtjes.
Alvast bedankt voor jullie antwoorden en ik ga nog even genieten van de foto's van jullie taarten!
groetjes, Annelies