Onderwerp: weeral eens vraagje over kleuren
ik krijg mijn marsepein dus nooit mooit gekleurd, ik krijg nooit felle kleuren, ze blijven altijd flets, ik hoop dat ik goed uitleg wat ik feitelijk bedoel.
als ik jullie taarten zie zijn die lichtblauw, felgroen, lila...
ik dacht dat het kwam doordat jullie rolfondant gebruikten en ik altijd marsepein die toch erg beige is van kleur. dat doet me sterk twijfelen om toch maar niet over te schakelen op rolfondant, maar nu las ik onlangs dat de meesten onder jullie toch ook marsepein gebruiken!!
dan moet het toch aan de kleuren zelf liggen, dus ik zou graag horen met welke merken jullie het beste resultaat krijgen.
ik heb juist violet uit de webshop maar hij werd wat grijzig, heb er dus meer violet door gedaan, werd natuurlijk erg paars terwijl ik liever wat lila had, dus veel wit er bij maar het blijft erg paars.
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010