Onderwerp: rum
Hallo,
ALs jullie rum op de biscuit sprenkelen, gebruiken jullie dan daarna gewoon botercreme? Of is er iets anders dat er beter bij past?
Ik heb ook een beetje schrik om teveel te gebruiken..
Kristien
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo,
ALs jullie rum op de biscuit sprenkelen, gebruiken jullie dan daarna gewoon botercreme? Of is er iets anders dat er beter bij past?
Ik heb ook een beetje schrik om teveel te gebruiken..
Kristien
Hoi Kristien,
Ik heb wel eens rum(smaak) door de botercreme heen gedaan. Dat was lekker, maar zoals jij het zegt moet het ook kunnen lijkt me.
Groetjes,
Mirjam
Dat kan ik idd ook proberen, gewoon door de botercreme, dan is het nog beter verdeeld eigenlijk..
K
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.