Hallo jolanda
Dit recept staat ook zo op de site en hier onderaan vindt je het met grammen
Wij maken deze ook altijd zo en is goed soms doen we er iets minder boter bij omdat we dan de smaak van boter vinden over heersen maar dat is persoonlijk denk ik.
Ik hoop dat je er wat aan hebt.
banketbakkersroompoeder (van bijv. Soezie)
melk/water (afhankelijk v/h banketbakkersroom recept)
poedersuiker (gezeefd)
boter
bovenstaande ingrediënten in verhouding nemen van 1 deel boter, 1,5 deel banketbakkersroomen 1/5 deel poedersuiker; dus bijv. 375 gram room, 250 gram boter en 50 gram poedersuiker.
Werkwijze
Roer banketbakkersroompoeder volgens het recept door melk of water
Voeg de poedersuiker toe
Roer de boter zalvig
Voeg beetje bij beetje de room door de boter
Eventueel smaakje (vanille, citroen, chocola) er door roeren
Groetjes manuela
Groetjes Katinka & Manuela
Bekijk ons album
http://detaartenmamas.mijnalbums.nl/