Hai in mijn kookboeken staat ook niets , deze heb ik ook van internet geplukt, weet niet of hij heel anders is maar het valt te proberen.
80 gram boter
75 gram bloem
25 gram maizena
1 gram zout
4 eieren
80 gram suiker
Voor het vulsel:
3 dl stijfgeklopte slagroom
2 dl advocaat
Een springvorm dik met boter bestrijken en met gezeefde bloem bestuiven.
Van de boter, de bloem, de maizena, het zout, de eieren, de suiker een deeg maken. Het deeg meteen overdoen in een springvorm.
De vorm op een rooster midden in een vrij hete oven (190 graden) plaatsen.
De taart laten rijzen en gaar en bruin laten worden.
( De taart is gaar wanneer ze veerkrachtig aanvoelt).
Na het bakken van de cake, de taart halveren.
Insmeren met de stijfgeklopte slagroom.
In de bovenkant van de taart maakt u zes inkepingen vanuit het midden naar de rand van de taart toe.
Daar komt een laag slagroom op daar doet u de advocaat bij.
Succes, laat je weten of ie lekker was?
O, ik zie dat het precies hetzelfde recept is. Ik had hem uit een forum, die gene had waarschijnlijk dezelfde gevonden als jij. (zelfs de digitale wereld is klein)