1

Onderwerp: Weer een bewaar vraagje

Ik weet het er zijn al veel vragen over geweest maar toch weet ik niet wat verstandig is. Ik moet (mag) voor zondag een taart maken met een vulling van slagroom/banketbakkersroom en die wil ik zaterdagochtend af hebben. Je voelt hem natuurlijk aankomen : waar moet ik die nu het beste bewaren?

Ik maak bijna nooit iets met een slagroomvulling ivm dat bewaargedoe maar ze vinden botercreme niet lekker.

ik hoop ondanks dat het al vaak voorbij is gekomen op een tip

groetjes chimene

ps de bekleding wordt van marsepein

groetjes chimene
p.s. al mijn taarten zijn te zien op http://www.bijentaart.nl

2

Re: Weer een bewaar vraagje

Ik zet de taart toch in de koelkast. Maar ik heb een koelkast in de schuur en die zet ik dan op de laagste stand. De marsepein smolt bij mij niet !  Maar volgens mij kan je hem (als je een schuurtje heb) ook gewoon in de schuur zetten, want het wordt van het weekend toch hartstikke koud :(

Groetjes,

Wietske

Groetjes, Wietske
Al mijn foto's zijn te zien op http://felicitaartjes-wietske.mijnalbums.nl/

3

Re: Weer een bewaar vraagje

Hai chimene,

Ik zet sinds het mooie weer al mijn taarten gewoon in mijn koelkast, ook de bambi taart en de muisjes fondant taart. Heeft bij mij nog nooit problemen op geleverd hoor. :) gelukkig.

4

Re: Weer een bewaar vraagje

Hoi Chimene,
Heb je geen kelder? Daar zet ik 'm altijd in. Of inderdaad, afgedekt in de schuur zou ook kunnen.

Groetjes, Car 
Uno per Uno Workshops

5

Re: Weer een bewaar vraagje

Bedankt voor de tips allemaal,

ik heb wel een garage maar vind dat een beetje eng idee, dadelijk kruipt er allemaal ongedierte over de taart!!

Ik heb denk ik geluk dat het niet zo warm is (ook pech voor onze eigen verjaardagsfeestje :() en anders probeer ik het toch maar in de koelkast.

groetjes chimene

groetjes chimene
p.s. al mijn taarten zijn te zien op http://www.bijentaart.nl