1

Onderwerp: biscuitgebak te droog

ik gebruik de taartmix uit de webshop en af en toe een ander mengsel. Wat me opvalt is dat ik het telkens ietswat droog vindt. Ik bekleed met fondant of marsepein en vul met jam en botercreme. Wie heeft een tip, doe ik iets verkeerd.
Ik hou de oventijd aan van de verpakking en prik regelmatig met een sateprikker om te kijken of ie al gaar is. Dan haal ik em uit de oven. Vaak maak ik een dag van te voren de taart en bewaar em in alufolie.

Wie weet wat ik moet doen om de cake sappiger te krijgen(ik trempeer em ook).

alvast heel erg bedankt.

Mijn taarten zijn te zien op:
http://www.taartenkotje.mijnalbums.nl

2

Re: biscuitgebak te droog

Hoi Angelique,

Probeer hem eens in te vriezen. In huishoudfolie is sowieso beter dan alu folie overigens. In de vriezer wordt het op een of andere manier een sappigere taart dan zo droog. Het klinkt misschien gek, maar het werkt wel!

Succes, Inge

Groetjes, Inge
Deleukstetaartenshop & Taartopmaat