1

Onderwerp: banketbakkersroom invriezen

Eigenlijk een vraagje voor fransisca,

Ik had 'jouw' banketbakkersroom gemaakt en daar had ik wat van over. Nu heb ik het ingevroren. Ik wil even weten of dat eigenlijk wel kan?
Hij was echt verukkelijk trouwens.

Groetjes Ingrid

2

Re: banketbakkersroom invriezen

Hoi Ingrid

Het recept staat onder de recepten hoor! En is dus niet van mij.
Ja je kunt het invriezen laat het op kamertemperatuur ontdooien, goed mixen en dan is het weer lekker!

groetjes Francisca

3

Re: banketbakkersroom invriezen

Ha,ha, ik had hem ook gemaakt!! Hij is inderdaad erg lekker!! Ik had een klein taartje, dus de helft van de hoeveel heid genomen, dat was genoeg. Maar.... lang leve de diepvries!!!!

Karin

meer taarten zien? Kijk dan op www.mijnalbum.nl/Album=TMZVUMMI