Onderwerp: nog een vraagje
Na heel veel gelezen en gezocht te hebben, ben ik al veel taartwijzer :-) maar toch nog een paar vraagjes. Ik wilde op de zijkant van een marsepeinen taart eigenlijk met icing schrijven (woorden dus) en het daarna a la peggy porschen met goudpoeder bestrijken maar goed... is dit wel mogelijk. Ik heb wel al gezien dat icing op icing gedecoreerd wordt of botercreme met botercreme randjes en versiersels maar kan het ook op marsepein of valt het er dan zo weer af.... wat dus niet de bedoeling is. Daarnaast had ik nog een vraagje over de huidskleur voor gezichtjes, gebruiken jullie hier een standaardkleur/mengsel voor? Ik heb wel gezien dat er veel verschillende gezichtskleuren zijn, roze of gewoon standaard marsepein kleur maar goed ik wilde het toch even vragen. Alvast bedankt iedereen!
Groetjes, Lara
. Ik gebruik zelf altijd chestnut, vroeger heette die kleur ook "flesh", dus als je geen berberis hebt kun je dat prima gebruiken. Toen ik overigens nog niet zoveel kleuren had, kleurde ik marsepein wel eens met wat pure cacoapoeder (dus niet die mix om chocomelk mee te maken!). Dan een klein tikje rood of roze erdoor en "voilá"!