1

Onderwerp: glimmend marsepijn.

Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien wel weten heb ik net de Dora taart gemaakt.
Ik zit alleen met een vraag!
Tijdens het plakken van Dora gebruik ik eiwit om het vast te plakken.
Maar dan vind ik dat het zo gaat glimmen.
Weten jullie hoe je het glimmende weg kan halen?
Want zelf vind ik dit niet mooi.

Groetjes Jolanda

2

Re: glimmend marsepijn.

Hoi,
je kan je onderdeeltjes ook licht vochtig maken met water, door de suiker in de marsepein plakt dat ook prima. gewoon even met een penseeltje en een eierdopje met water :)

groetjes Ria www.ricake.nl Eetbare printservice(ruim 11 jaar ervaring) workshops & verkoop benodigdheden, auteur.
mede-organisator www.taartentrends.nl @Utrecht.

3

Re: glimmend marsepijn.

Als je nu het glimmende ietsje minder wilt maken, kun je het proberen met poedersuiker en dan weer lichtjes wegvegen....

Groetjes Evelien

4 Laatst bewerkt door nnicole1234 (23-03-2006 07:44)

Re: glimmend marsepijn.

Hoi,

Ik heb van Peronne geleerd ;-) gewoon een heeeeeeeeel klein beetje               (suiker)water gebruiken als plakmiddel en dat gaat super !
Trouwens, gewoon eiwit is in deze tijden van salmonella en volgelgriep niet echt een goede keus voor kindertaarten denk ik !


Groetjes Nicole