1

Onderwerp: marsepijn uitrollen

Hoi hoi
ik ben helemaal nieuwe hier en ik vind het een leuke site. Op dit moment ben ik mijn eerste taart aan het maken, ik las hoe ik marsepijn uit moest rollen op poedersuiker ik dacht dat moet toch ook anders kunnen anders heb je zoveel vlekken op het marsepijn dus ik heb het gedaan op bakpapier en het blijft niet plakken en je zit niet met vlekken ik weet niet of het een goede tip is maar het werkt wel goed. nou ik ga weer verder met me taart groetjes jua

2

Re: marsepijn uitrollen

Hoi Jua,

Je maakt me in elk geval wel nieuwsgierig naar het eindresultaat !!
Zet je straks een foto op het forum ???

Groetjes Nicole

3

Re: marsepijn uitrollen

Hoi Jua,

Je kunt ook een stevige doorzichtige plastic zak nemen (puinzak) en hiertussen je marsepijn uitrollen. Geen vlekken en het blijft nergens aan vastplakken. Niet aan de ondergrond en de (deeg)roller.

Groetjes Winfried