Hmmmmm, bonbons!! Die kun je heel leuk zelf maken hoor! Maak van (restjes) marsepein langwerpige vierhoekige stroken, in blokken snijden en klaarleggen. Dan chocola smelten (au bain marie natuurlijk -> boven een bak met kokend water dus) en dan met een lange vork (handig zijn fonduevorkjes!!) doop je het door de chocola. In 1 keer doorhalen met het vorkje dus aan de onderkant. Laten drogen op bakpapier. Je kunt aan de chocola een klein beetje slagroom toevoegen, mmmmm.
Voor een leuk effect: versieren met dropflowers of andere suikerversiering die je misschien zelf kunt maken, of met zilverpilletjes, noten of natuurlijk streepjes maken met bijv. witte chocola (die je natuurlijk ook kunt kleuren met kleurstof mocht je dat leuk vinden!!)
Nou, smul ze, zo komen alle restjes mákkelijk op! Oja, gewoon een blokje of bolletje marsepein door suiker rollen is ook al een bonbon! if everything was that easy....
Groetjes, Inge
PS: succes met oefenen!!
Groetjes, Inge
Deleukstetaartenshop & Taartopmaat