Hoi Charlie!
Wat jammer dat het niet meteen makkelijk gaat, marsepein maken is ook heel bewerkelijk helaas. Fondant zelf maken is nog wel te doen, maar voordat je die amandelen zó fijn hebt dat je ook fijne marsepein krijgt .... helaas een hele klus! Zoals je aan den lijve hebt moeten ondervinden.
Ik heb, zoals Annelot al schreef, een bericht gepost over de webwinkel, die zou hier komen maar alles was gecrashed. Marianne en ik moesten dus weer helemaal overnieuw beginnen, maar nu staat het toch echt weer bijna allemaal klaar om live te laten gaan. Nu weet ik niet wanneer dat precies zal zijn, maar tot die tijd mag je mij wel mailen voor een bestelling. Hier de link naar het bericht over de webshop, met prijzen erbij. http://deleukstetaarten.citywebz.com/fo … 2124582944
Jamin heeft ook marsepein, de bakker ook, maar wel duurder. De marsepein van Jamin is echter niet van een hele goede "uitrolkwaliteit", maar het lukt zeker beter als met de brokkelige die je zelf hebt gemaakt waarschijnlijk.
Trouwens, niet weggooien hoor, die marsepein! Als je het door koekjesdeeg of door je taartmix mengt (beetje zoeken en uitproberen, dat wel) krijg je wel een hele lekkere frangipane! Kijk anders even op de site van http://www.aveve.be/soezie/ned/welkom/index.htm daar staan wel wat recepten met frangipane, dan snap je misschien wat ik bedoel.
Succes!! Groetjes, Inge
Groetjes, Inge
Deleukstetaartenshop & Taartopmaat