1

Onderwerp: [FEEDBACK] in de topictitel

Klein & fijn is bedoeld  om je creaties te showen aan medeforumleden, omdat je er trots op bent en/of ze wilt delen voor inspiratie. Soms is het echter zo dat je graag feedback op je creatie wilt: wat had anders / beter gekund, maar vooral: hoe kun je dat dan doen?

Om aan te geven dat je open staat voor feedback (= opbouwende kritiek), kun je de tag [FEEDBACK] voor je topictitel zetten. Dit betekent niet dat iedereen ongezouten kritiek mag gaan geven, maar dat jij graag onderbouwde en doordachte mening & tips van medebaksters leest.

Hou bij het GEVEN van feedback rekening met het volgende:
- benoem iets positiefs
- benoem een verbeterpunt en geef hier een concrete tip voor
- sluit positief af

Hou bij het KRIJGEN van feedback rekening met het volgende:
- ook al geef je aan feedback te willen, sommige dingen zijn niet leuk om te horen; schiet niet in de verdediging maar denk er eerst even over na.

Ben je gewoon trots en tevreden met  je taart, laat dan de [FEEDBACK]-tag achterwege. Het is niet verplicht!

Als je de [FEEDBACK]-tag gebruikt, gebruik hem dan ook letterlijk, dus niet met ronde haakjes of sterretjes etc., maar met blokhaken, vóór de topictitel en met hoofdletters.

We proberen dit nav dit topic een maand uit. Eind juni openen we een topic in babbel om te evalueren of deze manier van elkaar constructieve feedback geven werkt.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag