1

Onderwerp: Spaanse sinaasappel roomyoghurt als vulling?

Mijn titel zegt al genoeg: Kan ik dit heerlijke toetje gebruiken als vulling in mijn taart? En wat zou daar dan een lekkere 2e laag bij zijn?

Ik las ergens dat je met de mix van bbr i.p.v. water sinaasappelsap kan toevoegen.. zou dat een lekkere combi zijn?

Ik ben niet zo handig nog met vullingen maar wil wel graag proberen!

'Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt'

2

Re: Spaanse sinaasappel roomyoghurt als vulling?

Hier kan je er meer over lezen:
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=34291

En er staat ook iets bij de ingezonden recepten:
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=95345

In combinatie met een crispy chocolaagje erg lekker denk ik!

Groetjes Maji

3

Re: Spaanse sinaasappel roomyoghurt als vulling?

ik heb m gebruikt met wat gelatine erdoor (niet te veel!) Was echt super lekker. Nou ja het was de Kwark versie, die is ietsjes dikker. Maar net zo lekker.
Ik had pure chocolade gesmolten en op het biscuit gesmeerd voor een crispy laagje, daar de kwark bovenop. En ook een laagje mandarijntjes op de 3e laag.

Aanrader :)

4

Re: Spaanse sinaasappel roomyoghurt als vulling?

dankjewel!! ik had ook gezocht met de zoekfunctie maar niks gevonden.

Ik ga het proberen!

'Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt'