1

Onderwerp: chocola chocola

ik moet deze week 2 taarten maken voor mijn vriend, 1 voor op zijn werk, trekkerband (mar zwarte marsepijn)
en 1 voor thuis familie etc. die ga ik bekleden met fondant.

maar ik ga een chocolade taartmaken (bisquimix) en dan wil ik 2 soorten vullingen, ik zat zelf te denken aan chocolade genache.
maar wat als 2de vulling???  en kan ik inplaats van botercreme ook afsmeren met chocolade pasta??? of kan dat ook door de botercreme??

de bekleding word heel simpel gewoon 1 laag fondant, waarschijnlijk wit met logo van zijn eigen bedrijf erop.  of een motor

2 Laatst bewerkt door Liens (24-05-2010 13:02)

Re: chocola chocola

Hier kan je verschillende combinaties van vullingen vinden. Misschien vind je hier meer inspiratie :) http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=15883

Ik denk dat afsmeren met chocoladepasta geen probleem is!

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3

Re: chocola chocola

'Je kan met bijna alles afsmeren zolang het maar niet waterig is want dan smelt de fondant.

4

Re: chocola chocola

oke fijn dat ik dat weet, ik hou niet van botercreme, maar chocopasta is wel lekker

oja en jam?? aarbeienjam???