1

Onderwerp: Houdbaarheid

Ik heb een vraag over de houdbaarheid.
Ik lees wel eens dat iemand twee/drie dagen bezig is met een taart.
Als je dan bezig bent met decoreren, en er zit marsepein omheen, moet je het dan in de koeling zetten? Marsepein moet normaal toch droog en donker bewaard worden?  :o (Ik weet niet of ik het goed heb.)

Dat was het eigenlijk.

Bedankt!

p.s. Ik heb net mijn eerste bestelling binnengekregen, dus ik ga meteen aan de slag! :)

Re: Houdbaarheid

als er veel decoratie-werk op n taart moet, dan begin je aan het hele project allereerst met de decoratie.
Bakken&vullen doe je zo kort mogelijk van tevoren.

ik doe als ik bezig ben met een taart altijd mijn taart in de koelkast, ongeacht de vulling.

een blok marsepein bewaren, dat doe je idd luchtdicht, ongeveer op 15 a 20 graden en donker.

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs