1

Onderwerp: mascarpone te dun...

Hoi hoi,

Heb vandaag vulling voor een bruidstaart die ik morgen ga maken gemaakt.
Nou heb ik er flink wat aardbeienjam door gedaan; geen probleem.
En stukjes aardbei; wel een probleem, want hierdoor is de mix veel te dun geworden!

Iemand tips om hem dikker te maken?
Meer mascarpone of gelatine of zoiets?

Alvast bedankt!

2

Re: mascarpone te dun...

Haha, wat een reacties.... O-)
Ik heb het al opgelost.

3

Re: mascarpone te dun...

niemand wist blijkbaar een antwoord, maar nu ben ik wel benieuwd naar je oplossing eigenlijk haha  :D

4

Re: mascarpone te dun...

Fijne bruiloft en de taart wel showen hé?

5

Re: mascarpone te dun...

Hihi, jaha...
Nee, ik heb het zo gedaan;
Aardbeiensaus verwarmd en gelatine in opgelost en die, samen met nog een extra bakje mascarpone door de bestaande vulling gedraaid. ;)

Jaaa, Corina, doe ik!

Heb al allerlei rampsenario's door mijn hoofd laten gaan;
vulling gaat lekken, taart scheurt, taart valt...  :x
Komt goed...

Ik laat hem morgen ofzo wel zien.
Hij is wel chique geworden. Niet perfect, maar wel mooi... ;)