1

Onderwerp: Aangevette slagroom zonder slagroomversteviger

Ik moet voor zondag een taart maken en ze willen graag slagroom als vulling.
Nu zag ik hier het recept voor aangevette slagroom maar kan hier, in Ierland, helaas geen slagroomversteviger vinden. Wel mascarpone.

Mijn vraag is dus: kan het ook alleen met mascarpone of is de versteviger echt een must?
Heeft iemand hier ervaring mee?

Alvast bedankt!

2

Re: Aangevette slagroom zonder slagroomversteviger

Iemand?
Niemand?

3

Re: Aangevette slagroom zonder slagroomversteviger

Ik heb een recept voor aangevette slagroom, en die is heel stevig.

250 gr mascapone
150 ml slagroom
50 gr poedersuiker

Als je dit door elkaar mengt heb je een hele stevige creme, en heb je geen slagroonversteviger nodig hoor.

Er bestaat meer in het leven dan taart maken. Taart eten!!!

4

Re: Aangevette slagroom zonder slagroomversteviger

Oh, dat ziet er beter uit.
Bedankt Nikki!

5

Re: Aangevette slagroom zonder slagroomversteviger

Vorig weekend de slagroom gemaakt met mascarpone.
Ging hartstikke goed!
Bedankt Nikki.