Onderwerp: chocoladetaart
Hoi Allemaal,
Als zovelen ben ik ook een beginnende bakster. Ik heb de afgelopen tijd werkelijkwaar het forum zo'n beetje van voor tot achter gelezen en veel tips meegenomen.
Desondanks toch nog een vraag. Ik heb vandaag het verzoek gekregen om een Feyenoord of chocoladetaart te maken voor de man van een collega.
Nu is het ongelooflijk maar waar, ben dol op chocolade maar niet in een taart.
Zoekend op het forum dus veel chocoladetopics tegengekomen maar kan geen keuze maken, graag dus advies.
Ga ik voor een:
*gewoon kapsel met chocoladevuling en dan marsepeinen feyenoordbekleding (passen deze smaken wel bij elkaar, lijkt mij erg zoet en machtig)
*gewoon kapsel afgegoten met chocoladeganache, en wat neem ik dan als vulling, wederom chocalde is wel veel van het goede
*een chocoladekapsel, hoe maak ik die en wat moet ik dan met vulling en bekleding.
Persoonlijk vind ik taarten met een strakke chocoladeganache buitenkant wel erg mooi, maar ik wil ook wel weer aan de feyenoord tegemoetkomen.
Hopelijk kunnen jullie mij adviseren!
Groeten en alvast bedankt.