1

Onderwerp: zachte biscuit bodem

Hoi hoi,

Vraagje, doen bakkers nog iets anders door de biscuit mix?
Ik vind die altijd zo lekker "zacht" en fijn van structuur.
de bodems van mij zijn zo grof van structuur, wat doe ik
fout?

Mix netjes eerst op de hoogste stand en daarna nog een paar
minuten op de laagste stand. Daarna spatel ik alles erdoor en bak hem ongeveer een kwartier op 140 graden (hete lucht) en nog een kwartier op 160 graden.
Maar mijn bodem is lang niet zo lekker als die van de bakker :nooo

wat doe ik eventueel fout?

Bedankt alvast!!!

Groetjes Jolanda

Groetjes, Jolanda

2

Re: zachte biscuit bodem

Bakkers gebruiken meestal een mix voor hun biscuit, daar zitten vaak nog wat extra toevoegingen in die het geheel lekkerder en makkelijker maken, en de mix die ik gebruik bevat ook een beetje boter, wat het toch ook lekkerder en zachter maakt. Misschien kun je een keer de mix van de webshop gebruiken, die is ook heel lekker.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

3

Re: zachte biscuit bodem

Hoi Glamour,

Ik was zeker al van plan om de mix te bestellen, ben benieuwd, ik gebruik nu altijd het recept van de "kanaal 50" taart gevonden via google, die is ook lekker, maar toch niet zoals die van een bakker.
Haha ik ben ook nog maar een groentje, wat dat betreft.
Maar omdat ik mijn eerste opdracht binnen heb, taart voor 50 personen met een legerprint  :think:  :o  wil ik natuurlijk wel een lekkere zachte bodem  :Y

Bedankt voor je reactie!!!!

Groetjes, Jolanda

Groetjes, Jolanda