1

Onderwerp: Botercreme van halvarine roomboter

Ik gebruik normaal altijd margarine voor mijn botercreme maar heb nu halvarine roomboter gebruikt...
De roomboter is een stuk wateriger en korreliger dan wanneer ik margarine gebruik...
Kan ik dit nu wel op mijn taart smeren?

.. Want taart kan altijd!!

2

Re: Botercreme van halvarine roomboter

Als het waterig is zou ik het zeker niet op een taart smeren. Maar botercreme van margarine lijkt me nou ook niet echt lekker als ik heel eerlijk ben. Waarom gebruik je niet gewoon normale roomboter en dan ongezout?

3

Re: Botercreme van halvarine roomboter

Margarine is erg lekker hoor!! Ik gebruik dat omdat ik zelf niet teveel melk mag eten vanwege een lactose intollerantie! En zo hou ik de taart redelijk tot helemaal melkvrij!

Maar ik dacht laat ik vandaag eens roomboter gebruiken, alleen wilde niet gelijk iets enorm vets, dus ik dacht, ik neem de light versie met 60 % minder vet.. Maar dit lijkt in de verste verte niet op creme..

.. Want taart kan altijd!!

4

Re: Botercreme van halvarine roomboter

Halfvolle roomboter van botergoud heb ik nu gebruikt, ongezouten

.. Want taart kan altijd!!

5

Re: Botercreme van halvarine roomboter

halfvolle roomboter is net als halvarine niet geschikt voor botercreme. Dat gaat idd altijd schiften. Juist doordat er te weinig vet in zit.

If life gives you lemons, make lemoncurd.