Onderwerp: Doorschijnende marsepein
Binnenkort ga ik voor iemand een witte taart maken.
Normaal gesproken als mijn taarten niet helemaal strak zijn kan ik dat nog wel aardig camoufleren met versiersels, maar deze taart blijft aan de zijkanten leeg op een paar pareltjes na..
Nou heb ik bij lichte kleuren bekleding altijd dat je de lagen er door ziet, er is natuurlijk namelijk veel kleurverschil tussen de biscuit en de vulling.
De witte taart gaat met slagroom gevuld worden, dus tja veel kleurverschil..
Normaal rol ik de laag bekleding uit tot ongeveer 2 mm, dus ik denk dat ik die nu maar iets van 3 of 4 mm moet gaan laten..
Ook zat ik te denken om de taart dikker af te smeren, maar of hij daar ook lekkerder van word?
En mischien moet ik de gevulde taart helemaal rondom het buitenste randje van de biscuit af snijden zodat je op de lichtere binnenkant van de biscuit komt? En hem dan daarna afsmeren?
Wat vinden jullie?