1

Onderwerp: wat gebruik je voor tremperen

Hoi!

Ik las net in een HOW-TO dat de taart werd getrempeerd? Is dit iets wat je altijd moet doen? Ik heb het nl laatst niet gedaan. En zo ja, waarmee doe je het dan, is het iets standaards of kun je altijd je eigen invulling hieraan geven? Ik ben benieuwd naar de reacties, zodat ik de volgende taart wel kan tremperen  :P

Groetjes Margrete

I love pie!!

Re: wat gebruik je voor tremperen

bijvoorbeeld: http://www.deleukstetaartenshop.nl/inde … 2ef7408f70

of zelf iets maken, zoals suikerwater, of met koffie, of met een lekker likeurtje, noem maar op!

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: wat gebruik je voor tremperen

Je kunt het kant en klaar kopen, dus trempeersiroop. Ik gebruik ook wel: suikerwater (evt. met een smaakstofje), limonade siroop, likeur, vers vruchtensap, etc.

Het is natuurlijk niet verplicht, maar geeft wel een extra dimensie aan je taart, vind ik zeker met likeur, en zorgt ervoor dat je biscuit niet zo droog is.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

4

Re: wat gebruik je voor tremperen

Bedankt he! Ik ga het de volgende keer ff uitproberen  :D

I love pie!!

5

Re: wat gebruik je voor tremperen

Ik heb 't laatst met Ameretto gedaan en 'n bitterkoekjesvulling, zooooo lekker! :P