1

Onderwerp: biscuit of cake??

hoi dames,

ik heb een vraagje over biscuit en cake,

vaak lees je maak een cake, maar je kan een taart ttog niet maken met cakebeslag,want dat zou een te zware en machtige taart zijn om te vullen,vandaar de biscuit tog?
of is er een andere ichtere versie van een cake die je moet gebruiken als een biscuit?


en ik moet een rd2d maken,gebruik ik dan biscuit of dus wel egt cake?
omdat ik hem namelijkmoet snijden en modeleren dus een 3d eigenlijk.

ik hoor graag jullie menig.

alvast bedankt!

inmiddels niet meer beginnend,maar al best wel een goede taarten prinses,ik ben alleen geen held in foto s plaatsen

2

Re: biscuit of cake??

Wij hollanders gebruiken doorgaans biscuit maar Engelsen en Amerikanen gebruiken cake.
Voor 3d gebruik je inderdaad cake ivm het snijden en modelleren, dat is steviger.

Groetjes Melanie

3

Re: biscuit of cake??

ik gebruik voor 3d ook gewoon biscuit hoor. Veel lekkerder.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: biscuit of cake??

Een cake is ook heel lekker hoor, maar idd wel zwaarder, dus gewoon wat kleinere stukken snijden. Dus geen grote taartpunt zoals je bij een appeltaart zou doen, maar een kleiner stukje.

'I love it when a cake comes together'

5

Re: biscuit of cake??

ik  maak altijd biscuit (behalve op aanvraag) maar ik doe dat een klein beetje roomboter er door. zodat het makkelijker modeleert.
maar als je die van de webshop hebt gaat het modeleren veel makkelijker dan met een zelfgemaakte.

Enthousiaste groet, Maxime