1

Onderwerp: houdbaarheid fondant/tylose

weet iemand hoelang de volgende dingen te bewaren zijn?

- tylose-lym in de koelkast (afgesloten bakje)
- fondant met tylose in vershoudfolie in de koelkast
- uitgeharde fondant-tylose (strik bijvoorbeeld)
       (in de koelkast of juist op kamertemperatuur)
- kun je een strik ook invriezen? ontdooit dat een beetje fatsoenlijk of moet je de strik er pas op plaatsen als de taart ontdooit is?

alvast bedankt!

cakewemake op facebook!

Re: houdbaarheid fondant/tylose

- tylose-lym in de koelkast (afgesloten bakje)
Heb je deze zelfgemaakt? of gekocht?

- fondant met tylose in vershoudfolie in de koelkast

Word heel snel hard, zeker in de koelkast.
- uitgeharde fondant-tylose (strik bijvoorbeeld)
       (in de koelkast of juist op kamertemperatuur)

Kun je lang bewaren op kamertemperatuur

- kun je een strik ook invriezen? ontdooit dat een beetje fatsoenlijk of moet je de strik er pas op plaatsen als de taart ontdooit is?

Is niet nodig, want je kunt mn vantevoren maken. Ik zou het niet doen, ik denk doordat de strik vochtig wordt dat ie inzakt.

Cabana consulente worden? Wij zoeken jou! Ben je minimaal 23 jaar, representatief en in het bezit van een auto? Mail me dan of ga naar www.cabana.nl "Think summer, think Cabana"

3

Re: houdbaarheid fondant/tylose

hoi, ik maak samen met dominique taarten..

De tyloselijm is zelf gemaakt.. Hoelang kan je dat bewaren?

En we hebben een strik gemaakt, maar nog tylose-fondant over. dus kunnen we dit dan gewoon bewaren, of kunnen we hier beter nog een strik van maken? We weten alleen nog niet wanneer we deze dan gaan gebruiken..

bedankt alvast.

Re: houdbaarheid fondant/tylose

fondant met tylose, ook op kametemperatuur/ koele temperatuur, niet in de koelkast, suiker gaat / kan gaan smelten

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs