1

Onderwerp: fudge als bekleding?

`het recept van hiernaast van de chocolade fudge, staat dat je hem ook kan gebruiken als bekleding..
maar druipt het er dan niet af...neem aan dat het niet in de koeling hoeft, omdat het keihard wordt..

maar ik dacht zoals ook bij het recept stond, vullen en bekleden met fudge..

maar hoe doe je dan het bekleden?!

2

Re: fudge als bekleding?

Smeeren net als met botercreme ;)

En nee de hoeft niet in de koeling.. en ook buiten de koeling wordt et iets hard (maar dat is alleen maar handig krijg je niet zo snel per ongeluk een deuk in de taart ;) )

3

Re: fudge als bekleding?

ok super..! ben benieuwd :D

4

Re: fudge als bekleding?

is erg lekker  :Y zeker op chocolade taart :D

5

Re: fudge als bekleding?

ik heb ook een vraagje....
als ik oerovulling wil hebben.... en fugde als bekleding.... heb ik dan ook een dijkje nodig?
ik doe geen marsepein over de taart heen.....
hoe lang moet de taart koelen voordat ik hem kan vullen etc??? ik hoorde vanmiddag pas dat we morgen naar een verjaardag gaan en ik een taart moet bakken :s  :P

6

Re: fudge als bekleding?

ff up.... :o  :+

7

Re: fudge als bekleding?

Je hoef geen dijkje te spuiten als je de oreo vulling maak op basis van botercreme.. als je et van slagroom maak zou ik toch een dijkje maken.. want als de een beetje gaat uitlopen wordt et niks met afsmeren.  Maar de dijkje kan je ook gewoon maken van de chocolate fudge  :Y

8

Re: fudge als bekleding?

thanks!!! ik ga er zo mee aan de slag...  :thumb: wel weer spannend om iets nieuws te proberen ;)