1

Onderwerp: smeltend fondant

Ik trek vanochtend de koelkast open om te kijken hoe de taart erbij stond waar ik mee bezig was en ja hoor.... fondant gesmolten. Denk dat ik de oorzaak wel weet(de bc te dun uitgesmeerd en geen dijkje gespoten :grr:) Maar nu de oplossing.....Ik heb een groene vierkante taart op een witte vierkante gestapeld, maar nu lopen en dus groene sliertjes over de witte fondant. Eerst al weggehaald en zonet ff gekeken maar t smelt door zeg maar.
Wat kan ik hier nu tegen doen? 
Alvast heel erg bedankt voor de antwoorden

Veel liefs, Annelies

2

Re: smeltend fondant

Dan zou ik de groene taart eraf halen, als het eenmaal gaat smelten is er vrij weinig meer aan te doen. Of je moet er een ventilator opzetten en hopen dat het dan opdroogt.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: smeltend fondant

Bedankt voor je antwoord, maar heb een andere noodoplossing toegepast.. Had geen tijd meer om alles overnieuw te doen.
Heb met de sugergun een randje gemaakt om de groene taart en geprobeerd om de groene vlekken op de witte taart een beetje te verbergen. Het smelt idd gewoon door maar t liep nu achter t randje en t liep iig niet meer over de witte taart.

Veel liefs, Annelies