Ottolien schreef:eiland schreef:Ik knip gewoon een stuk uit een stevige kartonnen doos en die pak ik in met kadopapier..
De taart zet ik daar pas op als hij af is...
Ik maak tde taart op een taartkarton, en als de taart af is knip ik de uitstekende rand van de taartkarton af en zet de taart op een mooi ingepakte karton, en ik die daar nooit folie omheen....
Persoonlijk vind ik dat dus niet zo hygienisch. Omdat er vaak toch wat taart van het karton afschuift en op het pakpapier komt.
En een rol doorzichtig inpakfolie kost tegenwoordig ook niet veel meer.
En daar kan je dan ook heel mooi je taart mee inpakken.
Het kadopapier is net zo hygoenisch als het folie, het komt beide gewoon van een rol.... En tussen de taart en het papier zit het taartkarton..
Ik heb helaas geen sligro of iets hier waar ik een grote rol folie kan kopen, dus ik moet dan van die kleine rollen kopen bij de boekhandel voor 1,29