Erg mooie taart, leuk die baby zo helemaal in stijl. Gewoon goed oefenen met boetseren, je zal zien dat het dan steeds sneller gaat!
Couture_Cakes schreef:En ow ja! Even een vraagje, hoe krijg je nou in hemelsnaam de letters mooi uit de tappits en hoe pak je zo een letter op zonder het te vervormen? Het is altijd een hele klus voor mij de letters, heb al van alles geprobeerd; poedersuiker, crisco, tussen plastic folie maar niks wat echt helpt. Zou het aan de tapit liggen? Dat ik toch een ander lettertype zou moeten halen?
Ik heb dezelfde tappits. Ik gebruik fondant met tylose. Lekker dun uitrollen, uitdrukken en gewoon eruit slaan (tappen) op de tafelrand. Daarna gewoon even laten liggen tot het een beetje opgedroogt is, kan je ze gewoon voorzichtig oppakken.

If there's no chocolate in heaven, I'm not going!!!
Trots op mijn nieuwe website! Taartenfreak.nl