Onderwerp: Ingezakte CC
Hoi,
Ik had twee vraagjes met betrekking tot het bakken van CC
1. Bij de eerste keer heb ik de boter (roomboter zonder zout) op kamertemp laten komen en toen gaan mixen. De CC waren goed gelukt alleen denk ik dat ik te weinig beslag heb gebruikt (30gram). Ik heb de CC gebakken ongeveer 18 minuten gebakken en er uit gehaald alleen als ze dan afkoelen zakken ze een klein beetje in. Er blijft wel een luchtig cakje over dat wel alleen komen ze onder de rand uit. Klopt dat? Moet ik er dan meer beslag in doen of langer laten bakken?
2. de tweede keer dat ik CC ging bakken had ik de boter gesmolten en ook nog gewone margarine. Klopt het dat doordat je de boter smelt de CC instorten als je ze uit de oven haalt. Ze zijn dan niet luchtig zoals de eerste keer en je eet geen cake maar ingezakte cake zeg maar.
Bedankt alvast en ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel. Soms is het een beetje moeilijk om uit te leggen.
Groetjes,
Natasja