1

Onderwerp: Crisco

Hoi allemaal!

Ik heb voor het eerst crisco besteld, om zo mijn fondant en marsepein uit een mold te kunnen halen. Wat ik mij nou afvroeg... als de pot crisco geopend is... waar bewaar je die dan. Gewoon in de voorraadkast of in de koelkast?

Misschien een stomme vraag.... maar je helpt me er wel mee hahaha.

Bedankt!

2

Re: Crisco

Ik bewaar het gewoon in mijn voorraadkast.

Overwin woede met liefde, overwin het kwade met het goede. (boehda)         www.taartenomopteeten.mijnalbums.nl

3

Re: Crisco

oke, dank je  :)

4

Re: Crisco

Ik ook  :Y

5

Re: Crisco

Ik haal er een flinke lik uit en doe die in een klein bakje voor 'dagelijks gebruik' en de rest staat inderdaad gewoon in de kelder.

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

6

Re: Crisco

Bedankt voor jullie reacties. Wist het gewoon ff niet waar ik het moest gaan bewaren straks! Nu weet ik het wel... in de kelderkast!! :thumb: