1

Onderwerp: marsepein 1:3 of 1:4?

Ik heb 2x marsepein van 1:3 gebruikt en dat ging prima met bekleden. Ik zie dat er ook marsepein 1:4 is en dat is wat goedkoper. Is de smaak hetzelfde als 1:3 en rolt deze net zo fijn uit als 1:3? Of moet ik gewoon bij 1:3 blijven.

2

Re: marsepein 1:3 of 1:4?

Ik zou gewoon een keer een kilootje proberen, het is echt het makkelijkst om zelf te beoordelen omdat smaak en voorkeur verschillen van persoon tot persoon :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: marsepein 1:3 of 1:4?

op de workshop hadden ze hier de 1:3 van zeelandia... uitrollen ging wel goed, alleen deze smaakt naar marsepein.. ielks... daar houd ik dus niet van.

Zelf heb ik uit de webshop de 1:4 van funcakes.deze vind ik wel lekker. en vind t bij uitrollen ook goed.

Bij beide moet je gewoon zorgen dat je niet te dun uitrold want dan krijg je scheuren.
en voor de smaak is het voor jezelf even kijken wat je dus lekker vind.

Enjoy, Life, Laugh and Cake!

4

Re: marsepein 1:3 of 1:4?

Voor mij alleen nog maar 1:3. Deze is zoveel soepeler en plakt ook minder dan de 1:4. Zelf vind ik hem ook lekkerder, maar smaken verschillen.
Dus wat Marianne al zegt: gewoon zelf even uitproberen ;)

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties