1

Onderwerp: groot probleem!!!

heej,

ik doe nog niet zolang aan taarten bakken, maar tot nu toe krijg ik alleen maar taarten die niet hoger worden dan 2 cm in het midden en 1,5 aan de rand (ze worden dus bol)
kan iemand me vertellen wat ik moet doen om een taart hogen en rechter te krijgen!!:s

2

Re: groot probleem!!!

Welke mix of welk recept gebruik je?
Heb je al geprobeerd om de temperatuur geleidelijk op te voeren? Hoe lang mix je de eieren? Zeker 10 minuten voor het beste resultaat!

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: groot probleem!!!

Misschien sowieso meer beslag er in?? Ik vul de vorm altijd tot 2/3e . En dan strijk ik het beslag naar de randen, zodat er in het midden als het ware een kuil komt, dan krijg je minder snel een bult :)

Groetjes, Annette
Al mijn foto's zijn te zien op http://www.felicitaartjes-annette.mijnalbum.nl/

4

Re: groot probleem!!!

als ik bicuit uit de oven haal druk ik hem even aan met een vochtige theedoek. haalt de lucht uit de bult zeg maar.