1

Onderwerp: Advocaatmousse geschikt voor bekleden???

Ik ben nog niet met fondant bezig, maar bekleed mijn taarten altijd met slagroom. Nu las ik een lekker recept voor advocaatmousse deze wil ik niet als vullinggebruiken maar als bekleding. Als vulling gebruik ik zwitserseroom en chocoladevulling.
Nu de vragen:
Hoe ziet de mousse eruit? Mooi geel hoop ik.
En is dit geschikt om taart mee te bekleden?

Of kan ik beter advocaat met wat slagroom mengen en klopfix gebruiken?

Wieowie weet meer  :)

vrolijke groetjes,

life is uncertain, eat dessert first!

Re: Advocaatmousse geschikt voor bekleden???

ik denk dat je voor de stevigheid inderdaad beter verstevigde slagroom met advocaat kan mengen!

Heb er echter geen ervaring mee, Succes!

3

Re: Advocaatmousse geschikt voor bekleden???

Met het bekleden van de taart met advocaatmousse bedoel je neem ik aan afsmeren? Lijkt me namelijk lastig, bekleden met mousse :P Ik zou inderdaad ook verstevigde slagroom met advocaat mengen, om te voorkomen dat de slagroom zo van je taart af komt druipen.

Groetjes Laura!

4

Re: Advocaatmousse geschikt voor bekleden???

Lautje. schreef:

Met het bekleden van de taart met advocaatmousse bedoel je neem ik aan afsmeren?

Ja, inderdaad ik bedoel afsmeren.....sorry :)
Ben nog niet helemaal bekend met de termen.

life is uncertain, eat dessert first!