Onderwerp: Waarmee Boetseren en hoelang houdbaar?

Hallo,

Even een vraagje over het boetseren.
Ik wilde graag jullie ervaringen weten waarmee jullie boetseren, met fondant of met marsepein, en wat het fijnste werken is.
En als je iets geboetseerd hebt hoelang het houdbaar is, in het donker bewaren in een luchtdichte zak of kan het ook in de vriezer?
Ik wilde gaan starten met het boetseren, ik zie allemaal van die leuke dingen voorbij komen van jullie.

Alvast bedankt,

Taartje-aardbei33

Carpe Diem

Re: Waarmee Boetseren en hoelang houdbaar?

ik boetseer met fondant en het is net zo lang houdbaar als op de verpakking staat. bewaren doe ik in een bakje. daar leg ik een stukje bakpapier in en daar zet ik het boetseerseltje op. en dan de deksel erop en veilig wegzetten. sommige doen tylose door de fondant, maar dan vind ik het niet fijn werken. fondant wordt toch wel hard genoeg vind ik.

Groetjes Miranda

3 Laatst bewerkt door Taartje-aardbei33 (29-03-2010 13:35)

Re: Waarmee Boetseren en hoelang houdbaar?

Ik wilde vanmiddag wat eens gaan freubelen, maar als er iets lukt wist ik niet hoe ik het dan moest bewaren.
Bedankt voor de tip :thumb:

Carpe Diem