1

Onderwerp: Fondant

Hallo,

Voor mijn dochters verjaardag weer eens een taartje gemaakt en omdat ik het mooier vind met fondant uiteindelijk weer eens met fondant gedaan. Nou ik weet nu weer waarom ik het met marsepein liever doe. Ik heb de taart de avond ervoor gemaakt goed afgesloten in de doos en koel gezet.
De volgende ochtend, fondant hard een nog net niet breek je tanden taart.
Hoe doen jullie dit???????

Groetjes, tamara

2

Re: Fondant

Als de taart bij mij uit de koeling komt is hij ook best wel hard, maar ik zet hem een uur voor de taart aangesneden wordt op kamertemperatuur en dan is hij prima zacht! :thumb:

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3

Re: Fondant

Ja, dat had ik ook gedaan maar hij was toch echt hard.... :mad: Alleen de binnenkant was zacht :lol: