1

Onderwerp: marsepein glimmen met eiwit?

ik hoor wel eens dat je je marsepein kan laten glimmen door het in te smeren met eiwit als je klaar bent met het bekleden van je taart. is dit goed voor het marsepein? of is er een andere manier om het marsepein te laten glimmen? vind dat er mooier uitzien dan dat dofe door de poedersuiker. alvast bedankt.

2

Re: marsepein glimmen met eiwit?

Je kunt ook Crisco (plantaardig vet) gebruiken om je werkblad mee in te smeren i.p.v. poedersuiker. Werkt heel prettig en je bent meteen van het doffe en de vlekken af. Ook om je handen mee in te vetten als je met kleine dingetjes bezig bent of je uitstekers zodat de marsepein er makkelijker uitkomt.
Eigenlijk onmisbaar  :Y
Je kunt het kopen in de webshop.

Succes

Initiatiefneemster van jouwtaart.nl. en Jouwtaartshop.nl , en sinds februari een taartwinkel in Haarlem!

3

Re: marsepein glimmen met eiwit?

dank je wel voor de tip.
heb het meteen op mijn lijstje gezet.

4

Re: marsepein glimmen met eiwit?

Plus dat je altijd moet oppassen met rauw eiwit.

If life gives you lemons, make lemoncurd.