1

Onderwerp: mini blanda

help help help
hoe kan ik een mini blanda schaaltje van 12 cm het beste
afsmeren had er gebaaken en botercreme 1;1 gemaakt maar met het afsmeren trok ik het hele bolletje stuk??????
verschoof alle kanten heen was gelukkig voor me zelf maar wil het wel goed doen want zo is het geen gezicht kreeg de fondant er ook niet strak omheen met alle kuiltjes erin

2

Re: mini blanda

Als de botercreme goed zacht is............gaat het hier altijd goed.

Als ik snel een bolletje wil bekleden gebruik ik chocopasta voor het afsmeren, dat ik dan eerst een beetje warm maak in de magnetron.

3

Re: mini blanda

Ik heb de laatste keer bij mijn 12 cm blandakapsel de botercreme (ook 1:1) even zacht laten worden in de magnetron (10 sec.), afgesmeerd, op laten stijven in de koelkast en dan met een heet met er overheen. Toen de botercreme nog koud was trok ik inderdaad ook mijn kapsel stuk.

4

Re: mini blanda

dank julie voor de tips ga het eens zo proberen